Stage lopen

Lijkt het je leuk om stage te lopen in een kleinschalige kinderopvang?
Voor stage ben je van harte welkom bij Gastouderopvang Amanda!
Gastouderopvang Amanda is een door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (voorheen Calibris) een leerbedrijf voor: 

Assistent dienstverlening en zorg (25251) (Niveau 1)
VMBO – Zorg, welzijn en sport
Helpende Zorg en Welzijn (25498) (Niveau 2)
Helpende zorg en welzijn (92640) (Niveau 2)
Zorg en welzijn (79140)

Gastouderopvang Amanda heeft regelmatig plek voor een stagiaire. Stagiaires zijn wellicht de toekomstige gastouders, het is belangrijk dat zij de kans krijgen om het vak te leren. Leren wat het betekend om met kinderen te werken. Voor mij is het mooi om mijn eigen kennis en ervaring te mogen delen met deze stagiaires. En ook kan ik van hen nog wat leren! 

De werkzaamheden van de stagiaire variëren van huishoudelijke taken (schoonmaken van speelgoed, eten en drinken bereiden enz), verzorgende taken (ADL enz) en begeleidende taken (toezicht houden op veilig gedrag van de kinderen, helpen tijdens allerlei activiteiten enz). Bij het opleiden vormen eigen verantwoordelijkheid en zelfwerkzaamheid, een respectvolle benadering en het vertrouwen in de mogelijkheden van de stagiair de basis. Tijdens de stage zullen kennis en vaardigheden overgedragen worden aan de stagiair. Daarbij zijn er duidelijke regels opgesteld met betrekking tot de houding naar de opvangkinderen en hun ouders. 

De verwachtingen die ik heb van jou als stagiaire is dat jij in de eerste plaats gemotiveerd bent. Je vind het leuk om met kinderen te werken. En Je wilt jezelf hier graag verder in ontwikkelen. Je hebt een leergerichte houding en staat open voor feedback. Werken aan je persoonlijke leerdoelen en opleiding vind ik belangrijk. 

Als je bij Gastouderopvang Amanda stage gaat lopen kun je veel leren en jezelf ontwikkelen. Ik vind het belangrijk jou daarin goed te begeleiden en jou te stimuleren in jouw ontwikkeling zodat jij aan het eind van jou stage met recht kunt zeggen dat jij jouw diploma waard bent. Lijkt het je leuk om stage te lopen bij mijn kleinschalig kinderopvang in de vorm van gastouderopvang? Dan ontvang ik graag jouw cv én sollicitatiebrief, met hierin jouw motivatie, wat je wilt leren en wat je zelf te bieden hebt, per email.